Valga Keskraamatukogu külastasid kolleegid Lätist

Teisipäeval, 27. augustil külastasid oma õppe- ja kogemusreisil meie raamatukogu Valka ja Smiltene piirkonna raamatukoguhoidjaid. Häid kolleege oma majas kohata on alati rõõm, ja nii ka seekord – juttu jätkus kohe tükiks ajaks. Saime vestelda ja erialaseid kogemusi vahetada, uut ja huvitavat teadmist jagus nii külalistele kui ka võõrustajatele. Valga Keskraamatukogu diretor Triinu Rätsepp tutvustas külalistele meie tegemisi, rääkides sealjuures minevikust ja tulevikustki. Traditsiooniline jäädvustus Nipernaadi juures sai samuti tehtud.
Suur tänu Jüri Freimanile, kes läti keelde tõlkimisel hindamatuks abiks oli. Uute kohtumisteni!

Kolmapäeval on plaaniline elektrikatkestus

Kolmapäeval, 28. augustil, ajavahemikus 10.30-14.30 on meie majas plaaniline elektrikatkestus. Uksed on avatud ja raamatuid saab tagastada-laenutada. Palume aga arvestada, et seoses katkestusega ei saa kasutada IT-teenuseid, koopia- ja printimisteenust, samuti kasutada laenutuskappi.
Vabandame võimalike ebamugavuste pärast!

Tähtis teade suvelugejatele!

Hei-hei, vahvad suvelugejad! Suvelugemine hakkab jõudma küll lõpukorrale, kuid kui Sina ei ole jõudnud raamatuga veel päris lõpuni või ei saa augustikuus meie juurde tulla, pole muretsemiseks põhjust. Loetud raamatut saad kirja panna ja küsimustele vastata kuni 4. septembrini!

Kohtumiseni lasteosakonnas!

Keskraamatukogu on 29.-30. augustil suletud!

Head lugejad ja raamatukogu külastajad!
Valga Keskraamatukogu on 29.-30. augusti suletud töötajate koolitusreisi tõttu. Vabandame võimalike ebamugavuste pärast ja palume vajaminev lugemisvara laenutada aegsasti või tellida raamatud laenutuskappi ära hiljemalt kolmapäeval kell 17.
Kohtume raamatukogus laupäeval, 31. augustil!

20. augustil raamatukogu suletud

Valga Keskraamatukogu ja harukogud on suletud 20. augustil. Kaunist taasiseseisvumispäeva!